De beste artikelen van de maand augustus

En toen was de vakantie alweer voorbij! Wij kunnen het ons goed voorstellen als je deze zomer vooral veel in de zon hebt gezeten. Heerlijk, maar je hebt dan misschien wel een aantal leuke artikelen op Nobelsleven gemist. Daarom hebben wij de beste artikelen van de afgelopen maand voor je op een rij gezet. Zo kun je deze maand nog even genieten van het enige echte Maisdoolhof van Almere. Ondertussen zitten we bij Nobelsleven ook niet stil en lees je ook nu weer de beste artikelen van de maand augustus.

Picnic komt naar Almere! Wat is Picnic eigenlijk?

Wen maar vast aan het beeld. Na de zomer rijden de futuristische wagentjes van Picnic ook bij jou door de straat. Picnic? Ja, je weet wel, de nieuwe online supermarkt die jouw boodschappen gratis thuis bezorgd. Na ‘vestigingen’ in Amersfoort, Leusden, Soest, Maarssen en Utrecht, is Picnic na de zomer beschikbaar in Almere!

Lees meer…

Waarom zou je kiezen voor een gelijkvloers huis?

Een huis dat klaar is voor de toekomst heeft de mogelijkheid om op de begane grond te wonen en te slapen. Zie jij jezelf al wonen in zo’n Toekomsthuis? Drie inwoners van Nobelhorst vertellen over hun keuze om in een gelijksvloershuis te gaan wonen.

Lees meer…

Gelijkvloerswonen

Studeren in Almere, dat is echt wel leuk!

Studeren? Daar hoef je echt niet voor naar Amsterdam. Studeren en wonen in Almere kent veel voordelen! Wij zette zes redenen op een rij.

Lees meer…

Love

Goed nieuws! Maisdoolhof weer open

Het begint een traditie te worden: in augustus en september is het Maisdoolhof in Nobelhorst open. Dit jaar alweer voor de derde keer. En het doolhof is groter dan ooit!

Lees meer…

 

4 adressen voor de leukste woonaccessoires

Leuk, je hebt een nieuwe huis gekocht. Nu wordt het tijd dat je tijd dat je gaat kijken naar de woonaccessoires. Hoe wil je de woning gaan inkleuren? We zetten vier leuke adressen voor je op een rij.

Lees meer…

Designitems en woonaccessoires

Wil jij dit overzicht één keer per maand (en echt niet vaker!) in je mailbox ontvangen? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

>> Volg Nobelsleven ook op FacebookInstagramPinterest of Twitter

>> Wil je de beste verhalen van Nobelsleven één keer per maand automatisch in je inbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie