De 5 leukste plekken van de Nobelhorst Dorpshaven

Deze vijf plekken in de Nobelhorst Dorpshaven zijn het bekijken meer dan waard.

Zaterdag 30 januari start de verkoop van de aankleedhuizen en zelfbouwkavels in De Dorpshaven in Nobelhorst. Wij durfden het eerder al aan om de Dorpshaven ‘misschien wel de leukste plek van Nobelhorst te noemen’. Vandaag zoomen we in op deze buurt en hebben we een top 5 van de leukste plekken gemaakt.

Van projectontwikkelaar Jakob Spakman begrepen we dat de Dorpshaven een nautisch en agrarisch karakter krijgt. Het leuke is dat er net als op andere plekken in Nobelhorst ook hier weer veel verschillende huizen komen. Je hebt echt wat te kiezen. Van compact gelijkvloers tot groots en vrij. Tijd voor de Top 5. Daar gaan we.

2-ZENhuizen

1. Pakhuizen aan de dorpshaven

Onze favoriet. Aan de haven komen stoere pakhuizen met 4 verdiepingen – denk aan het geweldige uitzicht – én een eigen aanlegplaats. De ruimte, grenzend aan het waterterras op het zuiden, zou de perfecte werkplek kunnen zijn. Of een atelier. Maar misschien nog wel veel toffer: een waanzinnige woonkeuken!

Wil je direct weten welke huizen er nog beschikbaar zijn in de Dorpshaven van Nobelhorst? Bekijk dan snel het aanbod op de website van Nobelhorst en schrijf je in de voor de nieuwsbrief voor het laatste nieuws rondom de verkoop. 

2. Helemaal ZEN

Wil je graag comfortabel wonen in een huis dat perfect geïsoleerd is, waar het niet tocht en waar je zelf energie opwekt door een dak voor zonnepanelen? Laat je verleiden door één van de ZENhuizen in De Dorpshaven. ZEN staat voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouw. Hier ben je duurzaam bezig en je energierekening is ook nog eens lager. Mooi meegenomen, toch!

3. In de dorpsstraatjes

Net als de rest van Nobelhorst telt ook de Dorpshaven verschillende sfeervolle dorpsstraatjes. Volgens ons zijn die straatjes een hele fijne plek om te wonen. In de straatjes komen aankleedhuizen. Die zijn al heel erg compleet en luxe van zichzelf. Met een paar simpele keuzes kun je hier echt jouw thuis van maken.

1

4. Helemaal vrij op een zelfbouwkavel

Zit jouw ideale huis er toch niet bij? Realiseer dan al je woondromen op één van de zelfbouwkavels. Deze liggen aan het water of aan een mooie laan.

5. De meest bijzondere plek

Er zijn een paar bijzondere zelfbouwkavels in het plan. Die op de hoek aan het water bijvoorbeeld. Die is echt geweldig hoor. Nobelhorst hoopt dat degene die deze kavel koopt, zich door het nautische karakter van de buurt laat inspireren en hier een mooie havenmeesterswoning bouwt. Zo kan deze havenmeesterwoning misschien wel hét icoon van de Dorpshaven worden.

>> Volg Nobelsleven ook op FacebookInstagram of Twitter

>> Wil je de beste verhalen van Nobelsleven één keer per maand automatisch in je inbox? Laat dan onderaan dit artikel je e-mailadres achter.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder

Plaats hieronder je reactie