Deze aankleedhuizen zijn er nog te koop in De Boswachterij

De Boswachterij is een bijzondere plek in Nobelhorst. De Boswachterij ligt aan het bos en aan het water tegelijk! Niet gek dus dat deze plek gewild is onder huizenzoekers. Er zijn nog een aantal aankleedhuizen te koop en dat zijn niet de minste! Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Wil je alle informatie op je gemak doorlezen? Vraag dan onze brochure aan.

Steeneikhuizen in De Boswachterij

Steeneikhuis in Nobelhorst

De Steeneikhuizen zijn fijne twee-onder-een-kaphuizen met een tuin op het zuiden. Om hier optimaal van te genieten hebben deze huizen een tuingerichte woonkamer met een grote schuifpui. Op de eerste verdieping bevinden zich drie extra lichte slaapkamers. Wie wil kan op zolder nog twee slaapkamers creëren, want de zolder is lekker ruim en licht. Parkeren doe je ook hier naast je huis op eigen terrein.

De Steeneikhuizen hebben een kaveloppervlakte van 239 tot 308m2, het woonoppervlak is 140 tot 143m2 en de vraagprijs is vanaf € 362.500,- v.o.n. Beschikbaar: bouwnummer 19 en bouwnummer 32.

Wil je nu meer informatie ontvangen? Laat dan hier je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op.

Moeraseikhuizen in Nobelhorst

Moeraseikhuis in Nobelhorst

De Moeraseikhuizen zijn geweldige tweekappers met een fantastische ligging. Het bos begint, waar je diepe achtertuin eindigt en aan de voorzijde kijk je uit over water! Geen achterburen, privacy en vogelgeluiden.

De Moeraseikhuizen hebben een kaveloppervlakte vanaf 286m2, de woonoppervlakte is 160m2 tot 170m2 groot en de vraagprijs is vanaf € 395.275,- v.o.n. Beschikbaar: bouwnummer 20.

Wees er snel bij

Er zijn nog maar een handjevol huizen te koop in De Boswachterij van Nobelhorst. Het kan dus geen kwaad om op korte termijn meer informatie aan te vragen. Dat kan door dit formulier in te vullen, door te bellen met de makelaar of door langs te komen in Nobelhorst. We hopen je snel te mogen verwelkomen in ons mooie dorp van Almere.

>> Volg Nobelsleven ook op FacebookInstagram of Twitter.

>> Wil je de beste verhalen van Nobelsleven één keer per maand automatisch in je inbox? Schrijf je dan in voor onze bijzonder leuke nieuwsbrief.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie