Mis niets met de 7 beste artikelen van de juli

De eerste maand van de zomervakantie is alweer voorbij en dat betekent dat we nog maar enkele weken kunnen genieten van de zomer. Heb jij al genoten van een vakantie in Almere? Welke activiteiten onderneem jij graag als je vakantie thuis viert?

Speciaal voor alle vakantiegangers zetten we de beste artikelen van de afgelopen maand op een rij. Wil jij dit overzicht één keer per maand (en echt niet vaker!) in je mailbox ontvangen? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

Zo overleef je de zomervakantie in Almere

Vakantie, wat moet je ermee? Voor wie tips wil waarmee de tijd leuk gedood kan worden, zetten we een aantal festiviteiten op een rij!

>> Lees meer

Gebruik je eigen tuin als bloemenwinkel (en bespaar geld)

Een boeket bloemen, het is moeilijk om hier niet vrolijk van te worden. Maar een mooi boeket kost behoorlijk wat geld. Wie wilt besparen maar niet bezuinigen op bloemen, kan eens rondkijken in de tuin. Maar hoe ga je hiermee aan de slag? We geven wat tips.

>> Lees meer

Bloemen uit eigen tuin

De gietvloer: 6 redenen om ja te zeggen!

Een nieuwe trend op het gebied van interieur en styling: de gietvloer. Een wat? Juist! Een gietvloer. Deze stijlvolle vloer komt in diverse varianten en legt een indrukwekkende basis voor je woning. We geven zes redenen om voor een gietvloer te gaan.

>> Lees meer

Gietvloer in de woonkamer

10 leuke activiteiten in Almere bij regen

Heh gedver, alwéér regen! Het laatste wat je wil in de zomer, is verveeld binnen zitten. Gelukkig valt er nog wel dingen te doen als het weer even niet meezit. Bekijk hier tien leuke activiteiten die de regen doen verbleken.

>> Lees meer.

Voeten in de regen

5 tips om je tuin duurzaam in te richten

Onze auto’s worden steeds duurzamer evenals onze huizen. Maar hoe zit het eigenlijk met de tuin? Kun je hier een slag in slaan? Jazeker! Met slechts enkele tips bereik je al groot resultaat!

>> Lees meer

Beestjes in een duurzame tuin

Ontdek Nobelhorst met de do it yourself rondleiding

Een natuurlijke en kleurrijke omgeving ontdekken? Dit kan natuurlijk in Nobelhorst door middel van een gids. Een gids bepaalt wat jij te zien krijgt en ontdekt. Maar wat als jij op interactieve manier zelf de omgeving verkent door middel van een do it yourself rondleiding? De rondleiding is hier gratis te downloaden!

>> Lees meer

nobelhorst

Hoe wordt het bos rondom Nobelhorst?

Houd jij van natuurlijk en ga je voor complete vrijheid en rust? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt al genieten van het bos rondom Nobelhorst, maar dit wordt nu aangepast zodat het er nog socialer wordt. Lees hier wat er staat te gebeuren.

>> Lees meer

Bos Nobelhorst

Wil jij dit overzicht één keer per maand (en echt niet vaker!) in je mailbox ontvangen? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

>> Volg Nobelsleven ook op FacebookInstagramPinterest of Twitter

>> Wil je de beste verhalen van Nobelsleven één keer per maand automatisch in je inbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie