5 redenen om mee te doen met Nextdoor!

Nextdoor is een app die buren dichter bij elkaar brengt door elkaar in contact te brengen. We spraken hier al eerder over met de oprichter van deze community, Tamar van de Paal. Je kunt in de app Nextdoor gemakkelijk tips delen, spullen uitlenen, hulp vragen of bieden, gevonden of vermiste spullen aangeven, en nog veel meer. Je weet meteen wie er in de buurt wonen! Het gebruik van een dergelijke community kent nog veel meer voordelen. Ik ben enthousiast, dus ik heb nog meer voordelen voor je op een rijtje gezet.

1. Nextdoor is gratis

Aan de deelname van Nextdoor zijn geen kosten verbonden. Daarbij is het gebruik van de app heel eenvoudig. Iedereen kan het.

2. Niet meer alleen hardlopen

Weet jij welke hobby’s je buren hebben? Wil jij niet langer alleen hardlopen of met de hond wandelen? Start een groepje! In de app kun je verschillende groepen aanmaken waarmee je mensen uit je buurt uitnodigt om mee te doen.

3. Uitnodigen voor de app Nextdoor

Wil je jouw buren uitnodigen om de app van Nextdoor te gebruiken? Stuur via de app een postcard (helemaal gratis!). Op de postcard staat een uitnodiging, voorzien van een code. Met het invoeren van deze code komen je buren gelijk in de goede groep terecht.

4. Huisdieren horen er ook bij

Je maakt je eigen profiel aan op Nextdoor, compleet met leuke foto. Niet alleen al je familieleden kun je toevoegen, ook je huisdieren horen erbij. Dat is handig als je trouwe viervoeter ineens niet meer thuiskomt, kwijt is of als je oppas nodig hebt wanneer je op vakantie gaat. Plaats een bericht in de app en je buren weten gelijk om welk dier het gaat.

5. Marktplaats overbodig

Via de app kun je ook spullen verkopen aan de mensen in de buurt én de naastgelegen buurten. Marktplaats is bijna overbodig. Handig ook, want voor je aankoop hoef je nooit ver te reizen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Het hele verhaal lees je in een interview met de oprichter.

>> Ook leuk om te lezen: Zo creëer je een gezellige en sfeervolle tuintafel

>> Wil je meer informatie ontvangen over NobelhorstSchrijf je in voor de nieuwsbrief

>> Volg Nobelsleven ook op FacebookInstagram of Twitter.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie