Geweldige nieuwe rijhuizen in Nobelhorst

Op Het Landgoed in Nobelhorst komen geweldige nieuwe rijhuizen die stuk voor stuk bijzonder en uniek zijn. Ben je opzoek naar een statig karakteristiek huis op een prachtige locatie? Onthoud dan de namen Wagenmakerij, Logement, Oranjerie, Koetshuis en lees verder.

Op 8 april organiseren we een informatiedag over de rijhuizen op Het Landgoed. Vul dit formulier in om een uitnodiging en een brochure te ontvangen.

Het Landgoed is prachtig

Het Landgoed ligt tussen het bos en het water.
Het Landgoed ligt tussen het bos en het water.

Het prachtige Landgoed in Nobelhorst is een statige groene buurt die geïnspireerd is op historische landgoederen. Het is één van de mooiste plekjes van Nobelhorst. Door een mooie groene en lommerrijke laan heeft Het Landgoed een statige uitstraling. Vanaf de laan lopen verschillende slingerende straatjes door de buurt naar het bos

Het Logement

Het-Logement

Het Logement bestaat uit zes meter brede huizen. De ruime opzet van deze huizen, de stijlvolle architectuur en de grote tuin maken deze huizen uniek.

Wil je al deze informatie op een rustig moment doorlezen? Vraag dan onze brochure aan.

De Wagenmakerij

Wagenmakerij

De Wagenmakerij (rechts in beeld) ligt aan een gezellig, autovrij pleintje midden op Het Landgoed. Ook deze huizen zijn zes meter breed. Ze hebben een negen(!) meter diepe tuin op het westen.

De Oranjerie

Oranjerie

De Oranjerie staat op een geweldige plek direct aan het bos. Vanuit je tuin kijk je door de bomen naar de reeën die het bos bewonen. Maar ook van binnen zijn deze huizen mooi. De bijzondere architectuur zorgt ervoor dat deze huizen bijna zes en halve meter breed zijn en iets meer dan 10 meter diep. Lees over De Oranjerie in onze brochure.

De Koetshuizen

Koetshuis

Rijhuizen die statiger zijn dan deze vind je bijna niet. De Koetshuizen hebben een klassieke architectuur en door de vele detaillering waan je je hier echt in het verleden. Van binnen zijn deze huizen echter zo modern als maar kan. Ze zijn bijna zes meter breed en negen meter diep. Je kunt kiezen voor een Koetshuis met een tuin met ochtend- en middagzon of middag- en avondzon.

Al deze huizen gaan gefaseerd in verkoop. Vul dit formulier in om de brochure te ontvangen en uitgenodigd te worden voor de start verkoop.

Aankleedhuizen

Naar welk huis je voorkeur ook uit gaat, alle aankleedhuizen in Nobelhorst zijn in de basis al goed ingedeeld en heel ruim en mooi afgewerkt. Maar misschien wil je de indeling net wat anders of droom je van een grote badkamer of uitbouw. Dat kan!

Alles uit de kast

We durven rustig te stellen dat we voor Het Landgoed alles uit de kast hebben gehaald. De huizen zijn onderhoudsarm, comfortabel, energiezuinig, duurzaam, veilig en helemaal op maat. De huizen worden compleet geïsoleerd opgeleverd en voorzien van draai kiepramen, zonnepanelen en sanitair van Sphinx.

En nu? De volgende stap

Vul dit formulier in om de brochure te ontvangen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Je ontvangt dan als eerste een uitnodiging van de start verkoop. Je kunt ook direct contact opnemen met Buurtmakelaar Madeleen door haar te bellen 06 – 51 82 10 38 of te e-mailen op op madeleen@woneninnobelhorst.nl. Je kunt je vraag ook stellen via Facebook.

Tweekappers te koop

Heb je meer interesse in een tweekapper? Kijk dan welke tweekappers er nu te koop staan in Nobelhorst. 

Plaats hieronder je reactie