Korting bij Nobelhorst ondernemers (5) – Jurriaan Vlaanderen Fotografie

We stellen elke maand een ambitieuze ondernemer uit Nobelhorst aan je voor. Als lezer van Nobelsleven kun je bovendien gebruikmaken van een leuke kortingsactie bij deze ondernemers. Deze maand doet mee: Jurriaan Vlaanderen Fotografie.

We interviewden Jurriaan ook over het bouwproces van zijn huis: Vier tips voor het bouwen van je eigen huis – door Jurriaan en Kirsten. 

Jurriaan Vlaanderen Fotografie

Jurriaan Vlaanderen is 36 jaar oud en woont sinds april 2017 in Nobelhorst. Hij is vorig jaar begonnen als freelance fotograaf en richt zich zakelijk met name op woningfotografie en outdoor portret- en gezinsfotografie. Op vertoon van de nieuwsbrief krijg je tot en met 31 juli 20% korting op woningfotografie voor de verkoop van jouw huis of een outdoor portretfotoshoot. Mail voor nadere informatie met betrekking tot mogelijkheden en/of prijzen naar info@jv-fotografie.com of stuur Jurriaan een bericht via Facebook.

Jurriaan Vlaanderen Fotografie
Marie Curielaan 71, Almere
+316 4639 6240

Nog meer korting

Check ook de andere kortingsacties:

>> Kasia’s Pastry

Om automatisch op de hoogte te blijven van onze kortingsacties schrijf je je in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst. Dat kan onderaan de website van Nobelhorst.

>> Volg Nobelhorst ook op FacebookInstagramPinterest of Twitter

>> Wil je de verhalen van Nobelsleven en het laatste nieuws over Nobelhorst één keer per maand automatisch in je inbox ontvangen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie