Korting bij Nobelhorst Ondernemers (2)

We stellen elke maand nieuwe ambitieuze Nobelhorst Ondernemers aan je voor. Op vertoon van de nieuwsbrief van Nobelhorst kun je bovendien gebruikmaken van een leuke kortingsactie bij deze ondernemers. Deze maand doet mee: Fit-ID.

Fit-ID

Ingmar van Duijn woont in ’t Nobelhuis en is eigenaar van de sportstudio in Nobelhorst. Op zaterdag organiseert hij de Nobelhorst Bootcamp. De Nobelhorst Bootcamp is een combinatie van hardlopen en spierverstevigende oefeningen in de natuur van Nobelhorst. De Bootcamp start om 9.00 uur (8.45 uur verzamelen) bij ’t Nobelhuis. Ingmar geeft woensdag- en vrijdagochtend ook Small Group Trainingen voor groepen tot vier personen.

Op vertoon van deze nieuwsbrief krijg je bij de aankoop van een strippenkaart voor 10 Bootcamp-lessen de elfde les gratis.

Fit-ID
Marie Curiestraat 3

info@fit-id.nl
www.facebook.com/fitid01/

Nog meer korting

Om automatisch op de hoogte te blijven van onze kortingsacties schrijf je je in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst. Dat kan onderaan de website van Nobelhorst.

>> Volg Nobelhorst ook op FacebookInstagramPinterest of Twitter

>> Wil je de verhalen van Nobelsleven en het laatste nieuws over Nobelhorst één keer per maand automatisch in je inbox ontvangen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie