Korting bij Nobelhorst Ondernemers (3)

We stellen elke maand nieuwe ambitieuze Nobelhorst Ondernemers aan je voor. Als lezer van Nobelsleven kun je bovendien gebruikmaken van een leuke kortingsactie bij deze ondernemers. Deze maand doet mee: Kinderyoga Almere.

Kinderyoga Almere


Esther van Soest is leerkracht van groep 1/2 en docent kinderyoga aan de yogaschool Kinderyoga Almere. Bij Kinderyoga Almere leren de kinderen zich ondanks prikkels van buitenaf te concentreren, grenzen aan te geven en hun eigen kracht te kennen. Aan de hand van thema’s gaan Esther en de kinderen aan de slag met energizers, yogahoudingen en ontspanningsoefeningen.

Als je Esther mailt op kinderyoga.almere@gmail.com en dit artikel noemt krijg je tot en met 30 april 20 euro korting op een 5-rittenkaart (30 ipv 50 euro).

Kinderyoga Almere
Esther van Soest
kinderyoga.almere@gmail.com
www.kinderyoga-almere.nl

Nog meer korting

Check ook de andere kortingsacties:
>>> Korting bij Fit-ID
>>> Korting bij NOBEL Hairstyling, SkinCare Almere en Kattenoppas Nobelhorst

Om automatisch op de hoogte te blijven van onze kortingsacties schrijf je je in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst. Dat kan onderaan de website van Nobelhorst.

>> Volg Nobelhorst ook op FacebookInstagramPinterest of Twitter

>> Wil je de verhalen van Nobelsleven en het laatste nieuws over Nobelhorst één keer per maand automatisch in je inbox ontvangen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie