Korting bij Nobelhorst Ondernemers (7) – Smullen en Spelen

We stellen elke maand een ambitieuze ondernemer uit Nobelhorst aan je voor. Als lezer van Nobelsleven kun je bovendien gebruikmaken van een leuke kortingsactie bij deze ondernemers. Deze maand doet mee:  Dennis van pannenkoekhuis Smullen en Spelen.

Pannenkoekhuis Smullen en Spelen

Dennis is ondertussen een echt bekende Nobelaar. Hij weet misschien wel meer van Nobelhorst dan wij. Want toen de meeste huizen nog gebouwd moesten worden, serveerde Dennis al pannenkoeken in zijn restaurant. Dennis is dus met recht een ambitieuze ondernemer. Hoog tijd om hem op te nemen in onze lijst met Nobelhorst ondernemers dus! En voor jou als lezer heeft Dennis een leuke kortingsactie in petto.

Tot en met 13 augustus krijg je 10 procent korting* op een pannenkoek naar keuze als je de nieuwsbrief van Nobelhorst uitprint en meeneemt naar Smullen en Spelen. Wie wil dat nou niet! Wel even de nieuwsbrief uitprinten.

* De actie is geldig voor 1 pannenkoek per persoon per uitgeprinte nieuwsbrief, maar niet in combinatie met andere kortingsacties. Smullen en Spelen kan de actie vroegtijdig stoppen.

Nog meer korting

Check ook de andere kortingsacties:

>> Jurriaan Vlaanderen Fotografie 

Om automatisch op de hoogte te blijven van onze kortingsacties schrijf je je in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst. Dat kan onderaan de website van Nobelhorst.

>> Volg Nobelhorst ook op FacebookInstagramPinterest of Twitter

>> Wil je de verhalen van Nobelsleven en het laatste nieuws over Nobelhorst één keer per maand automatisch in je inbox ontvangen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie