Nieuwe tweekappers op Het Landgoed in Nobelhorst

Op Het Landgoed in Nobelhorst – het dorp van Almere – komen 27 geweldige twee-onder-een-kappers. Ze zijn NU te koop. Alle tweekappers liggen aan het water of bij het bos. Het bos is immers op loopafstand van Het Landgoed. De ligging, woonoppervlakten en tuinen van de huizen zijn heel divers, dus we weten bijna zeker dat jouw droomhuis er tussen zit!

De tweekappers op Het Landgoed zijn sinds zaterdag 25 maart te koop. Bekijk daarom snel onze brochure. Vraag hier de brochure van Het Landgoed aan om de huizen en de prijslijst te bekijken.

Het Landgoed is prachtig

Het prachtige Landgoed in Nobelhorst is een statige groene buurt die geïnspireerd is op historische landgoederen.  Het is één van de mooiste plekjes van Nobelhorst. Door een mooie groene en lommerrijke laan heeft Het Landgoed een statige uitstraling. Vanaf de laan lopen verschillende slingerende straatjes door de buurt naar het bos.

Het Landgoed ligt tussen het bos en het water.
Het Landgoed ligt tussen het bos en het water.

Unieke tweekappers

De tweekappers op Het Landgoed liggen allemaal aan of bij het water of het bos. Ze zijn groot, licht en comfortabel. Extra leuk is dat bijna alle huizen iets unieks hebben! Zo zijn sommige tuinen wel 15 meter diep, liggen andere huizen aan een dertig meter breed water en hebben weer andere huizen een tuin die breed genoeg is voor een extra garage of praktijkruimte. Kortom, hier komen je dromen uit.

Het-Tijmhuis-
Het Tijmhuis is één van de type tweekappers op Het Landgoed. Bekijk alle type huizen in de brochure.

Start verkoop

De tweekappers zijn gewild. Het is dus verstandig om je snel goed in te lezen en eventuele vragen aan onze makelaars te stellen. Vul dit formulier in om de brochure te ontvangen en/of mail en bel Buurtmakelaar Madeleen op madeleen@woneninnobelhorst.nl of 06 – 51 82 10 38.

Nu te koop: tweekappers in de Boswachterij

Ook in De Boswachterij in Nobelhorst zijn tweekappers te koop. Kijk hier welke huizen er nog beschikbaar zijn.

Lees ook

>> Volg Nobelhorst ook op FacebookInstagramPinterest of Twitter

>> Wil je de verhalen van Nobelsleven en het laatste nieuws over Nobelhorst één keer per maand automatisch in je inbox ontvangen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie