Korting bij Nobelhorst Ondernemers (1)

We hebben iets niews! Vanaf nu stellen we elke maand ambitieuze ondernemers uit Nobelhorst aan je voor. Op vertoon van de nieuwsbrief van Nobelhorst kun je bovendien gebruikmaken van een leuke kortingsactie bij deze ondernemers. Deze maand doen mee:NOBEL Hairstyling, Kattenoppas Nobelhorst en Skincare Almere.

NOBEL Hairstyling

NOBEL Hairstyling is een fijne buurtkapsalon in ’t Nobelhuis (Nobelhorst) voor het hele gezin. De drijvende kracht achter NOBEL Hairstyling is Charlene Melger. Charlene is 28 jaar en woont sinds deze zomer in Nobelhorst. Charlene knipt al 12 jaar en sinds een jaartje als zelfstandige. Wie geknipt wil worden, kan op donderdag, vrijdag en zaterdag bij NOBEL Hairstyling terecht. Op vertoon van de nieuwsbrief krijg je tot en met 31 maart 20% korting op een behandeling.

NOBEL Hairstyling
Marie Curiestraat 3, Almere
+31 6-57560756
NOBEL Hairstyling op Facebook

Kattenoppas Nobelhorst

logo2

Kattenoppas Nobelhorst is het adres in Almere om je katten in hun eigen vertrouwde omgeving te laten verzorgen als jij er niet bent. Immers het dier voelt zich het meest veilig en vertrouwd in zijn/haar eigen omgeving. Op vertoon van de nieuwsbrief krijg je tot en met 31 maart 7% korting op de diensten van Kattenoppas Nobelhorst.

Charles Wilsonstraat 12, Almere
+31 6 12 33 48 47
info@kattenoppasnobelhorst.nl
www.kattenoppasnobelhorst.nl

Skincare Almere

Marjan Zijdemans is 57 jaar en sinds 3 jaar woonachtig in Nobelhorst. Ze was één van de eerste bewoners. Marjan is een schoonheidsspecialiste die graag iedere klant gastvrij wil verwelkomen. Skincare Almere is een schoonheidssalon die zich vooral richt op huidverzorging en huidverbetering.

Uiteraard kun je ook bij Marjan terecht voor deelbehandelingen zoals wenbrauwen epileren en een ontspannende massage. Op vertoon van de nieuwsbrief krijg je tot en met 31 maart 10 euro korting op een gezichtsbehandeling bij Marjan.

Nobelstraat 28
06 5063 1482
info@skincarealmere.nl
www.skincarealmere.nl/

Kortingsactie

Om gebruik te maken van deze leuk kortingsactie dien je de nieuwsbrief van Nobelhorst digitaal of in print mee te nemen naar de ondernemer.

Tot ziens, tot de volgende kortingsactie!

>> Volg Nobelhorst ook op FacebookInstagramPinterest of Twitter

>> Wil je de verhalen van Nobelsleven en het laatste nieuws over Nobelhorst één keer per maand automatisch in je inbox ontvangen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie