Korting bij Nobelhorst ondernemers (4) – Kasia’s Pastry

We stellen elke maand een ambitieuze Nobelhorst Ondernemer aan je voor. Als lezer van Nobelsleven kun je bovendien gebruikmaken van een leuke kortingsactie bij deze ondernemers. Deze maand doet mee: Kasia’s Pastry.

Kasia’s Pastry

Kasia's-Pastry

Katarzyna woont in Nobelhorst en maakt onder de naam Kasia’s Pastry de lekkerste gebakjes, taarten en desserts. Ze combineert smaken, ingrediënten en technieken uit verschillende culturen en landen. Wij van Nobelsleven zijn een groot fan! Katarzyna maakt taarten voor feestelijkheden als verjaardagen, trouwerijen en babyshowers, maar eigenlijk kan ze voor elke reden en voor elke groep iets lekkers maken! Op haar blog deelt Katarzyna haar favoriete recepten en schrijft ze over haar droom: een eigen bistro!

Als je de nieuwsbrief van Nobelhorst of dit artikel op Nobelsleven noemt bij je bestelling, krijg je tot en met mei 10 procent korting! Alle reden om iets lekkers te bestellen dus!

Kasia’s Pastry
Katarzyna Gielement
kasiaspastry@gmail.com
06-13706911

Nog meer korting

Check ook de andere kortingsacties:

>> Kinderyoga Almere
>> Fit-ID

Om automatisch op de hoogte te blijven van onze kortingsacties schrijf je je in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst. Dat kan onderaan de website van Nobelhorst.

>> Volg Nobelhorst ook op FacebookInstagramPinterest of Twitter

>> Wil je de verhalen van Nobelsleven en het laatste nieuws over Nobelhorst één keer per maand automatisch in je inbox ontvangen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie