Denk mee over naam ontmoetingsroute Nobelhorst

Nobelhorst krijgt een ontmoetingsroute. Deze ontmoetingsroute – de track genoemd – is autovrij en verbindt o.a. De Brink, de school en de verschillende buurten met elkaar. De track loopt ook door het bos.  Omdat de track autovrij is, is hij bij uitstek geschikt om over te wandelen, te fietsen of te skeeleren.

Lees verder onder de foto.

Ontmoetingsroute

Rondom De Brink is de track al zichtbaar en te herkennen aan het gele schelpenasfalt.

Een betere naam voor de ontmoetingsroute

Er is alleen één probleem. We struikelen nogal eens over de naam ‘ontmoetingsroute’ en de naam ‘track’ vinden we niets dorps genoeg. Daarom willen we jouw hulp inroepen. We willen je vragen om mee te denken over een informele en dorpse naam voor de track.

Doe mee en plaats de door jouw bedachte naam voor de track als reactie onder dit artikel of dit facebookbericht. Je mag jouw inzending ook mailen naar rico@nobelsleven.nl. Onder alle inzendingen verloten we twee keer twee lunches bij TeaDaDiDate.

Na 20 juni leggen we de inzendingen ter stemming voor aan het publiek. Uiteindelijk mogen de bewoners van Nobelhorst bepalen welke naam de track krijgt.

Doe mee, stuur jouw naam voor de track in en wie weet wint jouw inzending!

>> Volg Nobelhorst ook op FacebookInstagramPinterest of Twitter

>> Wil je de verhalen van Nobelsleven en het laatste nieuws over Nobelhorst één keer per maand automatisch in je inbox ontvangen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie