Vraag aan Madeleen: wat is een aankleedhuis?

Wie in Nobelhorst wil wonen heeft keuze uit het kopen van een zelfbouwkavel of een aankleedhuis. Vandaag zoomen we in op de aankleedhuizen. Wat een aankleedhuis is vragen we aan Buurtmakelaar Madeleen. Zie onderstaande video of lees verder.

Lees ook: Madeleen is alles behalve een traditionele makelaar

Aankleedhuizen zijn in de basis al heel compleet. Vloerverwarming, luxe sanitair en goed afgewerkte wanden zijn dus standaard, maar daarnaast kun je aankleedhuizen nog naar eigen wens aankleden. Ter illustratie geeft Madeleen het voorbeeld van een kantoor aan huis.

Veel mensen willen een garage. Niet om hun auto in te zetten, maar om vanuit huis te kunnen werken. Dan bouwen we geen garage, maar een kantoor aan huis. Wel zo handig.

De aankleedhuizen zoals vermeld in de brochures zijn dus basishuizen. Wil je de indeling net wat anders, droom je van een super grote badkamer of staat een uitbouw op je wensenlijstje? Dat kan! Het aankleden gebeurt op maat in een persoonlijk gesprek; het huis kan aangekleed worden zoals jij het wilt.

Het Tijmhuis is een voorbeeld van een aankleedhuis op Het Landgoed.
Het Tijmhuis is een voorbeeld van een aankleedhuis op Het Landgoed.

Ben je benieuwd welke aankleedhuizen er in Nobelhorst te koop zijn? Bekijk dan welke aankleedhuizen er te koop staan in De Boswachterij en Het Landgoed (rijhuizen).

>> Volg Nobelhorst ook op FacebookInstagramPinterest of Twitter

>> Wil je de verhalen van Nobelsleven en het laatste nieuws over Nobelhorst één keer per maand automatisch in je inbox ontvangen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst.

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Plaats hieronder je reactie